Josefine Baker

Den varme olietøndelyd og de inciterende rytmer fanger ung såvel som gammel og derfor er Copenhagen Steelband det oplagte valg til så forskellige arrangementer som byfester, firmafester, promotion og andre arrangementer hvor der ønskes musik ud over det sædvanlige.

Vi er et rent akustisk orkester, hvilket betyder at vi kan spille til stort set en hvilken som helst type arrangement.


Da vi ikke nødvendigvis har brug for strøm til forstærkning eller lignende, er det oplagt at bruge Copenhagen Steelband til udendørs koncerter - f.eks. til havefester, beachparties, udendørs receptioner og lignende. Vi skal bruge et areal på ca. 6 meter i bredden og 4 meter i dybden med et forholdsvis jævnt underlag. Og så skal der naturligvis være mulighed for overdækning... hvis det regner ruster vores instrumenter!

Uformel udendørs have- koncert i Weimar, Tyskland. Uformel udendørs have- koncert i Weimar, Tyskland.

Vi spiller ofte og gerne egentlige koncerter på større eller mindre scener - og gerne med forstærkning. Det bedste lydmæssige resultat opnår man med 8-10 "overhead" mikrofoner som fanger det samlede lydbillede fra hele orkestret. Er der tale om en mindre indendørs scene er forstærkning dog ikke en nødvendighed. Der kommer rigeligt lyd ud af olietønderne til, at man får en god koncertoplevelse selv uden PA-lyd.

Mindre scene-koncert i Lyngby, Danmark. Mindre scene-koncert i Lyngby, Danmark.

Det er oplagt at bruge Copenhagen Steelband til gadekoncerter, for eksempel i forbindelse med byfester og lignende. Vi har ved adskillige lejligheder optrådt på torve og pladser - enten direkte på gadeplan eller på mindre scenepodier. Det samler altid en stor mængde tilskuere og giver en god stemning i bybilledet.

Gade-koncert på Strøget i København. Gade-koncert på Strøget i København.

Selvom olietønder ikke er specielt mobile kan Copenhagen Steelband sagtens indgå i parader og optog. En åben lastbil med et lad på ca. 6 meters længde fungerer perfekt som rullende scene, og det er en imponerende oplevelse for publikum at opleve et steelband for fuld udblæsning trille forbi.