Josefine Baker

Det er med steelbands som med så meget andet - ting fås i forskellige udgaver og i forskellig kvalitet. Skal man have ny bil kan man købe en Skoda eller en Mercedes. Skal man handle dagligvarer kan det ske i Netto eller i Irma.

Vi vil uden at rødme tillade os at sammenligne Copenhagen Steelband med den ovennævnte Mercedes eller med indkøbet i Irma. Når du booker Copenhagen Steelband bliver du ikke skuffet. Du får den kvalitet af underholdning som du med kan rette kan forvente. Skulle du være i tvivl, så tag et smut forbi vores side med musik-eksempler, og lyt til at par af numrene.

Vores priser vil vi ikke begynde at remse op her. De afhænger blandt andet af hvor i landet (eller udlandet) vi skal spille, hvor langt vi skal køre, tidspunktet for koncerterne, hvor længe koncerterne skal vare og så videre. Vi har ingen geografiske begrænsninger - blot tillader vi os at sætte prisen, således at denne står mål med de udgifter der er forbundet med vores optræden.

Ønsker du at booke Copenhagen Steelband til dit arrangement, eller ønsker du blot yderligere information om priser og muligheder er du velkommen til at kontakte os:

 
Copenhagen Steelband
c/o Timm Jensen

Telefon: +45 26 84 99 45


Email: booking@copenhagen-steelband.dk